BOYZ ONLY

Een stoere les, alleen voor jongens! Een zeer ritmische en atletische les waarin je oefent op je dansskills, in deze les worden de stijlen streetdance, hiphop en breakdance met elkaar gemixt. Maar ook train je je spierkracht en motoriek. Je krijgt les van een professioneel docent die alleen boys toe laat in deze les.

 

STREETDANCE

Streetdance is een verzamelnaam van dansvormen die niet zijn ontwikkeld in dansinstituten maar op straat, in clubs en op middelbare scholen. Deze dansvorm ken je waarschijnlijk wel van videoclips van grote artiesten uit de VS. In onze lessen besteden wij ook aandacht aan het ontwikkelen van kracht en lenigheid en het aanleren van choreografieën.

Houd je van stoere, snelle en lekker losse dansbewegingen?

Dan is streetdance echt iets voor jou!

KINDERDANS

Kinderdans is een leuke en afwisselende les voor kleine kids tussen de 4 en 6 jaar die heel erg van dansen houden! Tijdens deze les wordt onder andere gewerkt aan coördinatie, muzikaliteit en dansplezier en wordt spelenderwijs de basis gelegd voor alle andere dansstijlen die een kind vanaf zijn/haar 6e jaar bij ons kan volgen. Er wordt afwisselende muziek gebruikt en vooral heel veel gedanst!

Maar voorop staat uiteraard het met plezier leren bewegen op muziek!

SING DANCE ACT

In deze les wordt aandacht gegeven aan zowel zang, dans en spel, maar vooral ook de combinatie hiervan. Deze les is niet alleen geschikt voor het ontwikkelen van je zang-, dans- en acteerkwaliteiten maar ook voor de opbouw van zelfvertrouwen en het presenteren van jezelf. Droom jij ervan om de nieuwe Chantal Janzen te worden en te stralen in de ene na de andere hitmusical? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

MODERN

Moderne dans is een technische dansvorm waarbij je sterk vanuit je gevoel danst. Het lichaam dient als expressie- en communicatiemiddel en train je zowel de technieken uit de Jazzdance als Klassiek Ballet. In de afgelopen jaren is moderne dans erg populair geworden onder andere door programma’s als so you think you can dance.

 

HIPHOP

Hiphop is een hippe, energieke dansstijl waarbij popping en locking alsmede flow en erg strakke moves elkaar afwisselen. Deze dansvorm is op dit moment niet meer weg te denken uit het huidige straat- en televisiebeeld. Onze hiphoplessen zijn erg afwisselend en zeer goed voor je conditie.

 

SHOWMUSICAL

Wie wil er nou niet dansen en zingen zoals in de bekende musicals van Joop van den Ende? In de show-musical les komt het allemaal samen. Dans is het uitgangspunt in deze pittige les, maar natuurlijk gaan we ook aan de slag met zingen. Echt een les voor wie zich helemaal durft uit te leven!

KLASSIEK

Klassiek ballet is een de ideale basis en ondersteuning voor alle andere dansstijlen. Je oefent je houding, souplesse, coördinatie en muzikaliteit. In de les oefen je de basisposities aan een barre aan de zijkanten van de dansstudio en vervolgens in het midden van de zaal. Ook oefenen we elke les een stukje van een dans. We dansen niet alleen op klassieke muziek, maar gebruiken ook moderne muziek die is aangepast voor klassiek ballet.

Als je vergevorderd bent, kun je meedoen aan de speciale spitzenlessen.

JAZZ

Kan jij niet stil zitten als je muziek hoort? Dan is jazzdance ook iets voor jou! Jazzdance, ook wel jazzballet genoemd, is van oorsprong afgeleid van klassiek ballet, maar de bewegingen zijn veel losser en dat geldt ook voor de muziek die wordt gebruikt: van jazz tot soul en disco en van pop tot rock.

Elke les begint met een warming-up. Daarna worden er oefeningen gedaan voor een lenigheid, sterke spieren en een goede houding. Tot slot werken we aan een choreografie en elke week komt daar een stukje dans bij.