Lydia's Dance Center

Lydia's Dance Center is al meer dan 45 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Bij ons heb je keus uit een groot lesaanbod voor de allerjongsten vanaf 2,5 jaar t/m 65+. 

We geven zo’n 45 lesuren per week, dus er is voor ieder wat wils! Van peuterdans tot zumba en van klassiekballet tot streetdance voor volwassenen.
We zijn 6 dagen in de week geopend vanaf continuroostertijden tot 's avonds 22:00 uur. Iedereen is welkom, dus bel of mail snel voor een proefles!

Tijdelijk lesrooster vanaf 29 november 2021

In verband met de nieuwe coronamaatregelen, hebben we een nieuw, tijdelijk lesrooster, waarin we al onze lessen tot 17:00 uur en ook op zondag hebben gepland. Om alle lessen te kunnen plaatsen zijn sommige lessen 45 minuten en zijn sommige groepen samengevoegd. Kijk goed in het tijdelijke rooster naar de tijden!
Om te weten of de lessen door kunnen gaan, willen we jullie vragen je aan te melden als jouw les op een andere dag of tijd gegeven wordt. Doe dat in de groepsapp. Ook als je graag één van de andere lessen mee wilt doen uit het rooster als dat beter uitkomt.

Wil je ook graag bij Lydia's Dance Center komen dansen, maar weet je nog niet welke les je wilt gaan doen? Of heb je vragen over de verschillende dansstijlen?
Bel ons op 06 505 303 13, of stuur een mailtje naar info@lydiasdancecenter.nl