NIEUW DANSSEIZOEN

Welkom op de website van Lydia's Dance Center. Om je in te schrijven of voor vragen kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. Ouderwets bellen kan natuurlijk ook op het volgende nummer: ​ 06 -50530313. Op de website kun je de roosters, tarieven & huisregels en de kledingvoorschriften vinden. Wij wensen je veel dansplezier!

AGENDA

LDC IS MEER

Wil je dit jaar echt een swingend feestje geven, bij Lydia's Dance Center is dit mogelijk! Samen met de jarige wordt het thema van het feest bepaald en het gehele feest alles op aangepast. Prinsen en prinsessen jurken, helemaal laten make-up als een echte popster of een echte video clip na dansen, wij regelen het. Met leuke dansspellen, een echte choreografie aanleren, wat lekkers tussendoor en dan klaarmaken voor het spetterend optreden dat gegeven kan worden voor de ouders en en eventueel broertjes en zusjes die naar het eindresultaat komen kijken. Lijkt je dit wel wat voor jouw verjaardagsfeest? Of wil je ons inschakelen voor een ander feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
KINDERFEESTJES

KINDERFEESTJES

LDC heeft leuke dansworkshops naast het vaste lesrooster, daarnaast spelen wij graag in op een vraag om een workshop op maat aan te bieden. Te denken valt aan basis- en voortgezet onderwijs, bedrijven of andere instellingen. Met een team goed opgeleide en ervaren dansdocenten kunnen wij uw dansworkshop of dansactiviteit op een creatieve manier invullen en uitvoeren. Ben je op zoek naar een leuke dansworkshop? Mail ons!
WORKSHOP

WORKSHOP

Wij verzorgen al jaren met onze selectiegroepen optredens in verschillende leeftijdscategorieën. Denk hierbij aan feestelijke openingen, braderieën, sinterklaasintochten, kerstmarkten, festivals en evenementen zoals de Kikarun en het Haarlemmer Houtfestival. Ook figureren onze selectiegroepen regelmatig in theaterproducties zoals familievoorstellingen van het ROtheater (‘Lang en gelukkig’, ‘Snorro’ en ‘Moord in de kerststal’) en voorstellingen van een operettevereniging uit Haarlem. Onze selectiegroepen zijn werkelijk overal inzetbaar. Meer weten of interesse? Neem dan contact met ons op!
Optredens

Optredens

CONTACT